i have to wait 21 days before the seller will ship!?
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Who the _____ is this policy helping if i win an item and pay with paypal, the seller has to wait 21 days to get the funds and wont ship the **bleep** item to me until then!!!!!!!!!!!!!!!!
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
I DONT KNOW IF THIS IS WHAT YOU MEAN BUT I AM NEW TO SELLING, AND I HAVE PAY PAL ACCOUNT THAT MY CUSTOMERS ARE SENDING MONEY TO, I SOLD A MICKEY MANTEL BOBBLEHEAD AND IT WAS 500.00 BECAUSE OF THE AMOUNT, AND THAT I AM NEW , AND DONT HAVE ENOUGH FEEDBACK STARS..THE BUYER PUT THE MONEY ON MY PAY PAL ACCOUNT WITHIN MINUTES....BUT BECAUSE OF THIS STUFF I MENTIONED ABOVE, PAY PAL PUT THE MY PAYMENT FUNDS ON HOLD TEMPORARILY UNTIL A. THE BUYER GETS THEIR ITEM AND PAL IS NOTIFIED THRU THE UPS TRACKING, AND OR B THE BUYER SENDS FEEDBACK SAYING THEY REC'D AND IT THEY ARE SATISFIED....SO PAYPAL IS PROTECTING THE MONEY IN THE EVENT THE BUYER NEVER GETS THE ITEM OR THE BUYER IS DISSATISFIED, THE MONEY IS THERE WITH PAY PAL TO RETURN TO THE BUYER...NOW IT EXPLAINS, FOR INSTANCE MY SALE DATE WAS JAN 6 AND THEY GIVE ME A FUNDS RELEASE DATE OF JAN 29TH BUT THEY SAID THIS CAN BE SPED UP AND RELEASED MUCH EARLIER PROVIDED ...AND IT TELLS YOU ALL OF THESE THE WAYS BASED ON UR RATINGS BUT MOST IMPORTANTLY IT TELL YOU TO SHIP YOUR ITEMS RIGHT AWAY THE QUICKER THEY ARE REC'D THE QUICKER YOUR PYMT FUNDS WILL BE RELEASED,,,,,,IF THIS IS NOT WHAT YOU MEANT...I AM SORRY, IF IT IS YOU CAN EMAIL PAY PAL , BUT I AM PRETTY SURE THE SELLERS FUNDS WILL BE ON HOLD A LONG TIME IF THEY DONT SHIP IT.
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink

Haven't Found your Answer?
It happens. Hit the "Login to Ask the community" button to create a question for the PayPal community.