ACCOUNT LIMITATION AND MONEY WITHHELD

Angelinapangeli
Contributor
Contributor

HELLO, 

 

LAST YEAR I RECEIVED MONEY FROM A FAMILY MEMBER, MY GODFATHER, FROM A DIFFERENT STATE AS A CHRISTMAS PRESENT.  AS PER PAYPAL'S REQUEST, I INPUT IDENTIFYING INFORMATION (SS, MAILING ADDRESS, PHOTO OF ID) IN ORDER TO TRANSFER THE MONEY TO MY PERSONAL BANK ACCOUNT.  

HOWEVER, I RECEIVED NOTICE THAT MY ACTIVITY IS IN BREACH OF THE USER AGREEMENT, I COULD NOT REFUND OR CANCEL ANY TRANSACTIONS, MY ACCOUNT WILL BE CLOSED, AND MY FUNDS WOULD BE HELD FOR 180 DAYS. THIS WAS ON JANUARY 4TH 2019.

UPON CONTACTING  CUSTOMER SUPPORT TO TRY TO RESOLVE THE ISSUE, I WAS TOLD THAT I COULDN'T BE MADE AWARE OF THE MAIN CAUSE FOR BREACH BECAUSE IT WAS "PROPRIETARY INFORMATION" AND THAT I WOULD NEED TO SEEK LEGAL COUNSEL TO OBTAIN SAID INFORMATION. I WAS ALSO TOLD THAT WITHIN 180 DAYS THE FUNDS WOULD BE RELEASED AND MY ACCOUNT WOULD BE CLOSED. 

I STILL HAVE NOT HEARD FROM ANYONE AT PAYPAL AND THERE IS NO LONGER A TELEPHONE NUMBER FOR ME TO TRY AND CONTACT.  ALL LINKS LEAD TO THE SAME FAQ'S WHICH IS FRUSTRATING AND UNHELPFUL.

I WANTED TO CORRECT ANY ISSUES SO THAT I MAY CONTINUE TO USE PAYPAL BUT I WAS NEVER GIVEN THE CHANCE TO. NOW THAT I AM AWARE THAT THERE IS NO WAY I CAN HAVE A PAYPAL ACCOUNT, REGARDLESS OF MY EFFORTS TO COMPLY, I JUST WANT TO MAKE SURE MY GODFATHER GETS HIS MONEY BACK.

 

WHAT CAN I DO? IS THERE ANYONE HERE THAT HAS UNDERGONE A SIMILAR ISSUE?

 

ANGELINA 

Login to Me Too
1 REPLY 1

sharpiemarker
Esteemed Advisor
Esteemed Advisor

@Angelinapangeli 

 

Send paypal a message, visit this page:

https://www.paypal.com/us/smarthelp/home

 

Click MESSAGE CENTER or click LOG IN to access your message center or for live chat where available.

 

Due to Coronavirus (COVID-19) safety precautions message response times will be delayed).

 

Or try Social media:

Facebook (US): https://www.facebook.com/paypal

Twitter (US): @AskPayPal 

 

If you do not get a response, open a case with bbb.org under PayPal San Jose CA to get PayPal Office of Executive Escalations to review your account. It could be some misunderstanding or a false positive by their security system.


Kudos & Solved are greatly appreciated. 🙂
Login to Me Too

Haven't Found your Answer?

It happens. Hit the "Login to Ask the community" button to create a question for the PayPal community.