with PayPal merchant account and online store how payment is confirmed

juveplu
New Community Member

Здравейте, една проста регистрация трябваше да връзвам моя сайт и PayPal с данни на API.
Но сега съм търговец регистрация и аз не намерите този API данни в PayPal сайт. Само виждам, че мога да взема на бутона "Купи" и да го настроите според предпочитанията си. Моят въпрос е:
? Сега в моя онлайн магазин ще има тези данни API или те се съдържат в кода на бутона "Купи"
Защо, когато купувачът натисне "купува" и отидете на страницата за плащане показва текст в жълто:
" PayPal не може да обработи тази сделка поради проблем с уебсайта на продавача. Моля, свържете се директно с продавача за решаването на този проблем. " Какъв е проблемът ? Няма данни API? Това, което липсва?
В профила ми в ляво под ПАРИ пулсираща синя светлина. Аз съм помолени да потвърдите банковата си сметка, но аз вече го направих. PayPal ме таксува за това и всичко е наред. Но когато се опитах да си купя онлайн магазин, тази синя светлина се активира. Какво става ? Аз вече потвърдена и платена таксата. Какво друго трябва - API?  

Имам друга банкова сметка, но аз не искам да се връзвам с PayPal. Това е така, защото аз трябва да имат застраховка от хакери. PayPal ще работи само с една банкова сметка. Ако хакер разберете подробности за него, той ще бъде в състояние да влязат само там, но не и в друга банкова сметка. 

Къде синя светлина блести PayPal вижда, че имам още една банкова сметка, не е била потвърдена в PayPal. Но ако имам 50 сметки - ще имам нужда от мен, за да ги потвърди в PayPal?

На практика, моя онлайн магазин не работи. Не може да се извърши плащането. Каква е причината ?

 

Login to Me Too
0 REPLIES 0

Haven't Found your Answer?

It happens. Hit the "Login to Ask the community" button to create a question for the PayPal community.